المقادير...5اصابع كت كات / علبة قشطة / 2 ظرف دريم ويب / كيك سويس رول / 3مكعبات
جبن كيري / 2ملعقة طعام شوكولاته بودرة / نصف فنجال شاي ماء بارد
وللتوفي:
علبة قشطة+نص كوب سكر ( عارفه بتقولون في الصورة فنجال شاي سكر!!!!
بس ترى كميتي كانت بسيطة جدا وجت زي التشريبة فانت زيدي كمية السكر للتوفي
يكون أحسن
الطريقة:
قطعي الكيك حلقات متساوية وصفيها جنب بعض ( إما لونين او لون واحد من الكيك )
اعدي التوفي بالطريقة المعروفة وصبيها على الكيك
ودخليها الثلاجة تبرد..
وفي الخلاط حطي
5اصابع كت كات / علبة قشطة / 2 ظرف دريم ويب / مكعبات
جبن كيري / 2ملعقة طعام شوكولاته بودرة / نصف فنجال شاي ماء بارد
اضربيهم زييييييييين وبعدين صبيهم على التوفي..
وزيني الوجه بالهرشي..
وللامانة منقول وان شاء الله كمان بشوف ردود باي...